FRUIT HELIOS PREMIUM 80 do nadziewania i wykańczania wyrobów cukierniczych

do nadziewania i wykańczania wyrobów cukierniczych

FRUIT HELIOS PREMIUM 80 to linia znakomitych komponentów do wysokiej klasy wyrobów cukierniczych i sporządzania deserów. Charakteryzują się naturalnością i niespotykaną na rynku bardzo wysoką zawartością owoców z jednoczesnym zachowaniem funkcji termostabilnych. Prawie osiemdziesięcio procentowy wkład naturalnych owoców zdecydowanie wyróżnia produkt spośród oferowanych nadzień nie tylko na polskim rynku. FRUIT HELIOS PREMIUM 80 to w większości całe owoce w lekkim żelu, które doskonale sprawdzają się przy produkcji ekskluzywnej deserówki jak torty, rolady i tarty a także do nadziewania ciastek francuskich, muffinów lub jako dodatek do kremów, stabilizatorów, lodów i musów. FRUIT HELIOS PREMIUM 80 w połączeniu z GOFRAMI HELIOS stanowi kapitalną przekąskę biszkoptowo-owocową na każdą porę dnia.